Ioana Sorina

01O persoana caldă, atenta la nevoile clientior, cu care ai ce discuta si cu siguranta de la care poti primi sfaturi prietenești si profesionale in ceea ce priveste coafura dorita. Mulțumesc Natasha si cat mai multe reușite.
 
Larisa Mihaela
 
02Cea mai buna stilista din Brasov! Recomand cu drag si caldura tuturor femeilor care au nevoie de o schimbare sau care vor sa arate impecabil la un eveniment special din viata lor! Multumesc Natasha pentru tot!
 
Lisnic Eugeniu
 
03Cea mai buna sotie din lume! Sunt fericit alaturi de tine si iti doresc cat mai multi clienti valorosi si mulțumiți!
 
 
 
 
Sabina
 
04Recomand cu mare drag, o persoana minunata si o stilista excelenta !
 
 
 
 
Hristiana Ioana Avram
 
09O persoana speciala, foarte atenta la ceea ce imi doresc si in acelasi timp sa imi stea bine si sa ma simt frumoasa.
O recomand pe Natasha din tot sufletul !
 
 
 
Welther Ramona-Franziska
 
08Este o persoană superbă, primitoare cu un suflet cald . Se vede că iubește ceea ce face. De 2 ani, părul meu este răsfățat şi sănătos. Sunt foarte mulțumită. Pe lângă dorința de îngrijire a părului se nasc şi prietenii !
Mulțumesc !
 
 
Carmen Ruse
 
07Alegerea perfecta pentru orice eveniment! Comunicare excelenta, consiliere si preturi accesibile. Am cautat un salon unde imi pot aranja parul(mireasa) si machiajul in acelasi loc. Am gasit 2 persoane cu care am colaborat perfect(Natasha si Cristina Timis). Le recomand cu drag si cu siguranta voi reveni.
 
 
 
Laura Ioana
 
06Este o persoana minunata, primitoare si plina de talent. Realizeaza coafuri inedite si absolut superbe, am primit si sfaturi in ingrijirea parului care s-au dovedit a-mi fi foarte utile iar preturile sunt foarte accesibile. Sunt super multumita si recomand din toata inima !
 
 
 
Cris Tina
 
05Natasha e o persoana speciala cu maini de aur, de fiecare data m-am bucurat de servicii la cel mai inalt nivel. Parul meu e pe maini bune! Multumesc!
Programari Verifica programare
Toggle Bar